Duben 2009


Tarja vs. Anette

29. dubna 2009 v 20:49 | Evelin |  Zaujimavé...

Napadla ma jedna celkom zaujimavá otázka...je to hlavne pre tých čo počúvajú Nightwish. Je to síce už staré ale mne to proste nedá pokoj xD...iste viete že Tarja prednedávnom (dobre, tak trošku dávnejšie xD) opustila skupinu vraj kvôli jej správaniu...podrobnosti nepoznám ale ajtak ma to veľmi mrzí. Ešte stále. A jednoducho my to na ňu vôbec nesedí, že by bola nejaká namyslená, alebo čo...
Samozrejme po Tarjinom odchode potrebovali Nightwish novú speváčku a tou sa stala Anette Olzon (dúfam že som to napísala správne xD)...a tento článok je písaný hlavne preto lebo ju neznášam xDDD...
Fakt, porovnajte si ju a Tarju! Nechápem ako ju mohli vymeniť za Anette a asi nikdy ani nepochopím xD...A štve ma že sa pokúša prespievať Tarjine staré pesničky...vezmite si napr. také Nemo.
Tu je verzia od Tarji.
Tu je verzia od Annette.
Porovnajte si to. Nie...to sa nedá ani porovnávať xD Tarja nemá žiadnu konkurenciu...Nemám viac čo dodať. Ešte sa ospravedlňujem fanúšikom Annette za diskrimináciu xD...ale proste...ja už ani nepočúvam Nightwish odkedy tam nieje Tarja.
Tak a teraz hlavná otázka:

Tarja alebo Annette?




Marylin Manson-If I Was Your Vampire

29. dubna 2009 v 19:50 | Evelin |  Songy
Dokonalá úplne :-O
Bože ja ho milujem proste xD


Som chora zas :D

29. dubna 2009 v 19:21 | Evelin |  Diary
Dneska som nebola v škole :D a celý deň som sa povaľovala :D
Ale dúfam že do piatku budem zdravá xD Musím proste!!!
A inak pokúšala som sa nakresliť Joeyho (zo SlipKnoT) lebo potrebujem nejaký plagát na stenu ale o takýchto kapelách sa skoro nikde nič nepíše...
A naša tlačiareň je na hovno a navyše tam nieje farba. Takže si musím pomôcť ako sa dá :D
Celkom sa vydaril, až na ten nos...zatiaľ je to len ceruzkou a nieje tam moc čo tieňovať xD takže to asi spravím tušom a potom to sem možno hodím :) ak sa mi to bude aj potom páčiť xD...
Inak pozrite na ten obrááázok
< nieje úžasnýý? Začína sa my páčiť ten CyberGothic či jak :D
Hmm a to je asi všetko...
Idem ešte napísať aspoň jednu kapitolu Schýýýzy xD


Drowning Pool-Bodies

28. dubna 2009 v 21:23 | Evelin
Brutál pesnička :D pametám sa ešte ked som ju chcela pustiť kamoške a ona to pustila najhlasnejšie ako to šlo a presne vtedy ked ten spevák začal revať tak šlo okolo nás také dievča a trošku čudne na nás kukala xD
A má dobrý klip :D a vzniklo pri nej aj pár fotiek xD..možno sem niekedy dám xD skvele sa k nej hodia xD


Tak nakoniec fajn xD

27. dubna 2009 v 19:34 | Evelin |  Diary
Uf...rodičko bolo v pohode :) vravela som že dnes už nebudú články, ale mením názor xD a mením aj názor na moju mamu :D...nebudem to dalej rozoberať :)
Inak dnes som si kúpila úúúžasnééé topánky <3 prosím Mireille nenaštvi sa na mňa xD viem že máš podobné ale ja som nemohla odolať...[inak, presne tie, čo máš ty má aj môj spolužiak xDDD]



Tak nejako vyzerajú, ibaže namiesto tej bielej nekockovanej časti je čierna xD su mäkučké xDDD teším sa...len rovnaké majú dvaja spolužiaci [chalani xD]tak rozmýšľam či to nebude blbo vyzerať..ale nevadí :D
Inak cestou v aute som nafotila pár fakt..zaujimavých fotiek xD dám ich sem zajtra ak bude čas...a teraz idem dopísať poviedku :)

Dnes je rodičko...radšej pomlčím...

27. dubna 2009 v 18:30 | Evelin |  Diary
Nemám náladu dnes sem nič dať. Mama je práve na rodičku a ja mám pár zamlčaných troják...jednu štyrku...super...
Nemusela o tom rodičku ani vedieť nebyť môjho dementného brata...
Takže zasa ma čaká 5 hodinová prednáška o tom že sa neučím...
Už na to nemám nervy...nechcem aby existovala škola xD keby nebola, nemám ani jeden jediný problém...
Ok, to je asi všetko...už ani nemám chuť byť na pc takže idem...
Inak, nemôžem z tejto pesničky xD úplne úžasnááá xD...zlepšila my trochu náladu xD Prodigy nejak veľmi nepočúvam ale toto...dokonalosť xD


Breathtaking

26. dubna 2009 v 15:15 | Evelin |  Zaujimavé...
...iné slovo na to asi neexistuje. To sú úplne tie najkrajšie miesta na zemi...teda ak existujú xD u niektorých si nesom celkom istá či sú nakreslené alebo odfotené..každopadne su ...plne...uchvatne...

Zííív

26. dubna 2009 v 13:23 | Evelin |  Diary
Dobré ránko prajem :) čo máte nové? xD...
Konečne som dostala baterky do foťáka teším sa :D...
A mám novú košeľúúú
Takú istú ako je na obrázku ale žltú s krátkym rukávom
Ešte potrebujem modrú a čiernu a som spokojná :D
Mimochodom, pozrite na tie topánky...niesú nádherne??? Tie farby...mmmm

Dajú sa objednať niekde z ameriky či s kade...tak nič no :D ale chcem si kúpiť nejaké podobné. Len takéto farby už asi nikde nezoženiem...škoda...
Nemám chuť stráviť dnešok pri pc...dúfam že nebudem musieť. Asi iba zverejním poviedku alebo niečo podobné... xD

Polemic

26. dubna 2009 v 12:19 | Evelin |  Polemic
Polemic je bratislavská ska-skupina. Vznikli v roku 1989.
členovia
Braňo Bajza
Michal Novácky
Ľubomír Horák
Peter Huraj
Peter Šándor
Peter Opet
Andrej Juráš
Miroslav Baričič
Diskografia
  • Vrana (1996)
  • Do ska (1997)
  • Yah Man! (1999)
  • Gangster-Ska (2000)
  • Nelám si s tým hlavu! (2002)
  • Nenudin (2005)
  • Live (2007)
  • Best of 1988-2008 (2008)
Viac infa atd. nájdete na stránke www.polemic.sk
Veľa mi toho o nich nenašlo ale toto hádam stačí...podľa mňa sú fakt zlatý :D také relaxačné pesničky majú xD...


Nakoniec to nebolo až také zlé...

25. dubna 2009 v 18:31 | Evelin |  Diary
Dnešok bol užasnýýý :D síce neskôr ale stálo to za to :))
Už chcem piatoook! Ideme na lúku, ak nám do toho nič neskočí (NESMIE!!!) tak sa tešíííím xD ale tento týždeň bude nudný...učiteľky nám nedajú dýchať xD ale prežijem snád...len sa bojím, lebo zemepisárka si na mňa už dlhšiu dobu brúsi zuby...
Inak idem teraz napísať poviedku a hned aj zverejniť prvý diel :)
V rozepsaných už síce mám dve ale teraz mám náladu písať toto :D chcela som ju kedysi robiť formou komixu, ale nezvýšil čas, tak to teraz vynahradím :)

Umieram...

25. dubna 2009 v 14:24 | Evelin |  Diary
...od NUDY!!! Takýto nudný deň som ešte asi v živote nemala.
Už od rána sa len vlečiem po byte a rozmýšľam čo mám robiť xD...
Chcem ísť strašne von, lenže všetci sú niekde, alebo nemôžu...skvelé. šla by som aj sama ale...ale xD..
Od nudy som si dneska vybrala tunel a snažila som sa napchať si do ucha rozťahovák. Moje ucho bez tunelu vyzerá fakt nechutne...nechcite to vidieť xD...
Potom som skoro zdochla ked som sa snažila napchať ten tunel naspäť...absolútne to nešlo...ale našťastie už je tam.

Práve ktosi došiel na pokec (pokec.sk) takže asi idem von...radšej by som šla na lúku :D milujem to tam...slniečko...trávička...a tak xD..lenže dotyčná osoba je maximálne lenivá...ale ja ju ešte presvečím :D
Mimochodom, nafotila som pár fotiek (od nudy)...tak tu sú :D

Brokencyde-Schyzophrenia

25. dubna 2009 v 13:01 | Evelin |  Songy
Užas pesnička..dala by som tu aj niečo iné ale neviem čo..
...asi sa unudím k smrti...

Ucho prepichnuté xD

24. dubna 2009 v 17:54 | Evelin |  Diary
Uf...mám to za sebou...
cca pred 10 minútami :D
.....
Síce to prepichnutie nebolelo, lenže potom mi tam mamka šla dať náušnicu a ona tam nešla vopchať! xD to bolo najhorších 15 sekúnd v mojom živote, ked sa ju tam snažila napchať xD...
Potom to vzdala a dala tam druhú...ten kvietok si nevšímajte :D to bolo narýchlo...Inak, celkom dosť krvi xD čakala som menej...
Ale som šťastná že to už mám za sebou xD
Ešte tam bude minimálne jedna dierka...
Počkám asi tak týždeň a začínam rozťahováááť :)
A zajtra si idem kúpiť tú hmotu na rozťahováky xD nebudem vyhadzovať peniaze za kúpene...
Takže kto by chcel rozťahovák, ozivte sa :D

Prišli absolventske fotky...

24. dubna 2009 v 16:52 | Evelin |  Diary
...konec...ja sa asi prepadnem...

Dodo (exkluzívne xD)

24. dubna 2009 v 12:17 | Evelin |  Gallery
Konečne som zapojila mobil do počítača a mám tu kopec fotiek xD...ale v prvom rade sem musím dať Doda :-*
Ak ste čakali nejakého chalana tak vás musím sklamať...to by som sem rozhodne nepísala :)) xD...